Wednesday, March 23, 2011

~ Hawky Top ~

Ahad lepas, g sunway piramid..lame giler x jejak kaki ke sane..makanye, kami anak-beranak terjah la ke sana..hajatnye nak beli botol susu afif je pun,..hahahaha..saje je la jln2 cuci mate kan..salu g jusco jek..

Smp sunway piramid, jj gak yg kami terjah....hahahahaha..shopping botol susu afif, brand NUK with BPA free ngan beli 1 2 helai baju die..

afif tgh pilih baju pagoda utk ayah die..

Pastu ayah die duk cari jeans, afif lak sibuk ke sane ke sini..x duk diam lgsg...letih aku mengejar..last2 kitorang berkurung dlm fitting room...hahahahaha~~~~

Actually nak tunjukkan kat korang baju baru aku beli online nih..hawky top nih yg bercorak kulit leopard nih aku beli kat KF Glam. cantik tak?ade ropol2 kat bahu ala2 60-an gitu kan..kan style skang da ikut style zaman2 mak2 kite dulu kan..aku adalah sgt suke baju nih tau sbb long sleeve n pnjg smp ke buntut...harga baju nih RM38 jek..murah kan..sila la melawat blog beliau eh..ecehhhh...promote lak..huhu..aku promote free jek, xde bayaran tersembunyi....hehehe...

Ni baru nmpk bdn afif skali..td nmpk kelapa jek...hehe..tgk tuh..wat mulut...lawak....lawak...hahahahaha!!~~

2 comments:

~suHaNa~ said...

ko kurus ina..pakai ape pung cun..lau aku..hahaha..

ShaZNa said...

ko berisi ke beb?aku tgk ok jek..model yg pki baju aku nih pun agak berisi gak..ok jek aku tgk die pki..try la..