Thursday, March 17, 2011

~ Nak try lain lak ~

Meh aku jamu mate korang ngan gmb aku bergaya ngan pashmina baru aku beli nih...hehehe..

Pashmina nih aku beli kat streetmall ari tuh, setiap ari selasa ngan jumaat akan ade gerai2 kecik jual mcm2 brg/keperluan..kalo nak tahu meriah ke x ari tuh, meh la melawat ke streetmall eh..

Pashmina ni harga asalnye RM15 then after aku tawar2 dpt la RM13..ok la tuh kan..kat tmpt lain maybe bole dpt murah lagik kot kan...salu beli shawl cotton plain jek, tp kali ni nak lain sket..nak ade corak2, baru meriah nokkkkkk....hehe

Oooo..konsep pemakaian shawl ari nih adalah inspirasi dari hana tajima n combination of tudung dato' ct..ok x aku pki..hehe..tp aku da oter sket kasik tutup itu leher lahhhhh...yg belah dlm, pendek tuh aku tarik smp ke telinga n then pin kan..

Pastu blk umah, dera ank plak..hahahaha!~~~

Ade cam muka aku x???hehe

4 comments:

~suHaNa~ said...

wah..ooo pashmina ekk nama dia..ape beze ngan shawl..nk try gak la..lawa tgk ko pakai..

ShaZNa said...

pashmina nih, kain die mcm ko buat selimut kat ofis tuh, ala yg lebar tuh..ada mcm2 corak tuh..tp yg tudung nih, x lebar pun, cam shawl jek..cuma kain pashmina lembut, sejuk, senang pki..try la..:)

Umi_Aliesha said...

mcm tau ja kat mana lokasi gambo tuh....

ShaZNa said...

ssshhhh...biarlah rahsia..hahahahaha!~