Thursday, March 10, 2011

~ New shoe ~

Cantik x kasut nih??di perbuat dari kulit ular nih....caye x korang?hahahahaha...of course x kan..mmg pun.hehe..da lame nak beli kasut baru.kasut lame sume da rosak sbb beli yg murah jek pun...aku mmg suke beli yg murah tp cantik pd pandangan aku..sbb nnt bole tuka2 kasut..da rosak bole beli lain..haha!!!!!!nmpk cam membazir je kan..xde la..kasut aku jrg pki, pki waktu2 tertentu je la. so, thn lame la sket kan..xde la pki sebulan terus rabak...tu kasut cikai namenye tuh...hehe

Ari ni aku pki g keje..cun x??cun x??cam poyossssssss.....hahaha!!!!~ade aku kisah kalo korang rase x cun pun..hehehe. kasut nih aku beli kat Alamanda, putrajaya. tujuan beli kasut adalah suke2..:)

Bajet aku ms nak beli kasut nih mesti la x melebihi RM50..bajet mesti kene buat dulu, kang x psl2 terbabas shopping lak kan. Mula2 cari kat vincci, mmg ade yg berkenan la..vincci mmg my favorite boutique dari dulu smp skang kalo nak shopping kasut tp harganye not within my budget..GAGAL!~pastu g nose plak..mane la tau tetiba ade wat sale ke kan..pun GAGAL!~

Lastly, cari kat walk in..alhamdulillah, jmp gak kasut yg berkenan dan harganye dlm bajet aku..RM49.90 lepas diskaun 20% dpt la RM39.92..ade 3 color, hitam, putih ngan coklat. pilihan hati adalah coklat..kalo hitam cam biase jek. kalo pilih putih lak, mmg cun..tp mesti cepat nmpk kotor. so the ideal choice is coklat...wlpn x bape branded..tp sedap pki tau, sbb keliling kasut ngan reben tuh adalah baldu..so 1st time aku pki, mmg x sakit langsung..x yah la ko nak risau kene gigit dulu b4 pki...hahahahaha!!!!~

Nak cari kasut murah tp cantik, try la cari kat walk in boutique...:)

2 comments:

~suHaNa~ said...

weh ina gi alamnda calling² ler aku..rajin giler update blog..aku malas plak skang ni..blogwalking jek..

ShaZNa said...

hehe..ade ms..aku update la..x syok la plak kalo xde cite..kan..kan..aku lak mls blogwalking..:P

bg no tepon ko..