Tuesday, March 8, 2011

~ Kusam la plak ~

Hari ni sy pki baju kurung cotton n tudung lycra yg baru jek beli last week. 2 mgu lepas beli baju kurung cotton tuh sbb ingat nak pki time member kawin nnt. tp rase cam x saba lak nak tgu time kenduri die. so aku da rasmikan dulu pki g keje.hehe..beli kat kompleks pkns, shah alam. cari tudung yg sedondon ngan baju x jmp. so last week repeat lagik cari kat plaza masalam baru jmp.

Actually, aku nak cari ijau gelap sket, baru ngam n nampak sket seri kan....seri ke????hahaha..whatever...tp sbb ijau yg aku nak cari tuh, sumenye saiz M, so kaler ni je la yg match..nak match ngan biru pun bole, tp asik biru jek....cam...bosan la plak kan..nak kelainan la kononnye...kehkehekeh...tp bile tgk gmb ni cam nmpk kusam la plak..ermmm...cam kene cari kaler biru gak la kan...

Aku mmg suke beli baju terus skali match ngan tudung..bukan sbb nak menunjuk ke ape ke tp sbb kepuasan diri..kalo aku pki whatever jenis tudung ke baju ke yg ngam ngan aku, aku rase puas n konfiden..x gitu kawan2????murah..mahal..itu bukan ukuran utk kite nmpk bergaya..wlpn beli baju murah tp pnd menggayakannye..of course korang akan nmpk terserlah..

Baju kurung cotton nih, kain die jenis stretchable. saiz s, maklum la pemakainnye kecik jek..hehe..ms beli tuh, test baju jek, kain x. ok la da ngam n terus rembat. blk umah da x test da. ari ni baru pki, n terasa kelebaran kain x bape nak luas. nak melangkah terbatas..tp sib baik stretchable..so bole la kalo aku tetibe rase nak berlari ke nak bersila ke kan..harge RM50 sajoooo...tudung tu plak harganye RM20..pun saiz s...

2 comments:

~suHaNa~ said...

aku suggest tudung kaler biru gak la ina..hehe..

ShaZNa said...

tu la kan...ermm..kene cari gak la..thanks