Tuesday, February 22, 2011

~ Ingat anak dara mane td..huhu~

Smlm kat lobby tempat aku keje nih, ade org bukak stall jual baju n brg2 baby, suar tido org dewasa n ade jgk la jual brg2 kecantikan ni..time lunch aku ngan ofismate turun nak g cafe, pantang nmpk org jual2 brg kat bwh tuh, mesti nak singgah..nak pulak nmpk baju2 baby bergantung..cute2 jek..terus ckp kat ofismate, jom singgah jap, nak tgk baju baby..aku pun belek2 la..

Tgh sedap menjamu mate, akak yg jual tuh sape...

Akak tuh: tu baju baby dik....suar ngan baju org dewasa kat sini..
Aku : haah..saje tgk2. sy ade baby..(smbl senyum)
Akak tuh: ooo...tgk mcm anak dara jek...

Huhu....x tau nak ckp pe...snym je la yg dpt describe kan ape yg aku rasekan time tuh...tp x bole ke anak dara tgk baju baby????x bole ke??mane tau dorang nak bg kat anak buah dorang ke...nak bg present kat anak kawan2 dorang ke kan....

Papepun, hati aku skang nih berbunga2 smp ke mgu depan..huhu...


p/s: untung kawin muda ni..hehe

2 comments:

~suHaNa~ said...

ceh..start la tu perasan dia tuh..hehehe...

ShaZNa said...

hahaha~~~welll.....rmi sgt ckp camtu..sila la pasrah yeee...:P